- Hozzávalók: Porcelán teás bögrével mérek
- 2,5 bögre liszt
- 2 bögre kockára vágott alma
- 1,5 bögre barna cukor
- 1 bögre natúr joghurt
- 1/3 bögre kókuszolaj
- 1 tojás
- 1 ek vaj
- 1 sütőpor
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 vaníliacukor
- csipet só
Keverőtálba kerül a liszt, a barna cukor, a sütőpor, a vaníliacukor, a fahéj, a só. Összekeverni, majd öntsük a tésztához az olajat, a joghurtot. Keverjük hozzá a tojást és végül a felkockázott almát.
A sütőt, hőlégkeveréssel 170 fokra melegítem és 45 perc alatt készre sütöm. A legfinomabb melegen fogyasztva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése