2015. április 9., csütörtök

Terápia Csütörtök

Olyan szépen kezdődött minden. Pénteken, a már feldíszített lakásban, ott volt a piros tojás, a sós sütemény, a krémes. Sonka, gida páclében. Megvolt a hangulat! Szombaton közös reggeli, kérésre, azaz mindenki olyan tojást kapott apától, amilyent a legjobban szeret:) Aztán meccsre indultunk.
Olyan szépen kezdődött minden. Az első percekben olyan lendülettel vetette bele magát a játékba, hogy öt perc alatt betalált a kapuba, a második gól sem váratott magára sokat. És akkor onnan a másik oldalról azt láttuk, hogy kiszólt az edzőnek, ... ő, a padon ülő egyetlen cserejátékosnak odaad valamit és az már rohan! 15 perc alatt már 3 gólt lőtt! Elég szép húsvéti ajándék a szülőknek, a csapatnak, a ... és nem kapott levegőt, a pumpájáért rohant a gyerek az öltözőbe!
Olyan szépen kezdődött minden. De, sajnos a 16. tél után is maradt ez a fránya asztma! Sokat betegeskedett, betegeskedik. Most is egy edzés után állt pályára. Benne volt a negyedik gólban is egy gólpasszal. Az ötödiket újra ő rúgja! Megérkezik az elnök úr, már tudja az eredményt, először hozzánk, szülőkhöz jön gratulálni. Ő azonnal mondja, hogy újra be fognak jelentkezni a gyerekért! Mi megkérjük, hogy szóljon az edzőnek cserélje le a gyereket. De, a gyerek marad és végig játssza az U17-es bajnokit.
Olyan szépen kezdődött minden. Elmondjuk, hogy az utolsó fordulókon már nem leszünk. De, ... húsvét vasárnap U20 teremfoci Vácott, ... Aludt, kipihente magát, akar menni, ...és lehozta 2 góllal a meccseit, nem volt már baj.
Olyan szépen kezdődött minden. Három-négy éve úgy elvették a gyógyszer támogatást, hogy ihaj! De, a gyerekektől miért? Nincs közgyógy csak, ha évi 4X kórházi ápolásra szorul. Jaj, jaj. 
...
Egy igaz vicc!!!
Vasárnap, Vác. Nyitva van egy pékség. Megállunk vásárolni. Az ajtó melletti hűtőpultban gyümölcslevek sora. Nyitom a ... leordítják a fejem, hogy márpedig vasárnap csak pékárut adhatnak el. Mi van, ha leesett a cukrom, itt és most bekómálok és ez a nedü életet ment, kérdezem? Ők csak bámulnak rám, mintha nőt még nem láttak volna ebben a boltban!
Jaj, jaj!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése