2015. október 20., kedd

Meditáció

Meditálj!
A figyelmünk az egyik legnagyobb energiánk, ajándék, amit megválaszthatunk, hogy kinek adunk. A meditációban ezt a csodálatos ajándékot saját magadnak adhatod meg. Amikor repülővel utazol, elmondják, hogy először magadnak tedd fel az oxigénmaszkot, és csak utána segíts másoknak. Ugyanilyen a meditáció és minden önmagaddal való foglalkozás, a jógagyakorlás is: ha magadban harmóniát hoztál létre, akkor tudsz másoknak is segíteni, figyelmet, támogatást és szeretetet adni.

...................................................................................................................................................................................


Adott volt a lehetőség, így kipróbáltam. Jól is éreztem magam mindaddig, amíg a szintén először meditáló, szépen, csúnyán, halkan, hangosan, nyugodtan, idegesen, fel nem teszi kérdését, hogy hogyan tudna úgy meditálni, hogy lótuszülésben elemelkedjen a földtől legalább tíz centiméterre. Mert ő látott egy ilyen fényképet és ezért jött el a meditációra. Nos, ... nem kommentálom, a képzeletedre bízom azt, hogy mit gondolok a kérdezőről. SOHA, nem értettem, nem értem és nem is fogom megérteni azokat, akik befektetett munka nélkül szeretnének EREDMÉNYt felmutatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése