2017. július 6., csütörtök

Terápia Csütörtök


Bár van kereskedő vénám, már régen az angollal dolgozom ott ahol csak tudok. Elfelejtettem, hogy milyenek is az emberek.
Mert átvettem valaki munkáját, ráadásul tulajdonosként, amit nem kötnék senki orrára, körbetelefonálom az ügyfeleket bemutatkozásképpen. És a 16. hölgy! közli, hogy ő aztán bizonyos árut  nem kapott SOHA! Érdekes, mert megrendelést azonnal lead a SOHA nem kapott árura, tehát ismeri. Van szerződésem, van szállítólevelem, vannak kifizetett számlák?! Mi ez az egész már legelső nap? Újrahívom! Jaj, hogy ő azt már nem fizette ki rég? Semmi gond, hogy öt perce közölte semmi árut nem kapott ettől a cégtől! Mindenesetre látnom kell őt személyesen.
...

Egy éjszaka alatt többszörös rendelés érkezik CIPRUS illóolajra. A Gödöllőről befutó rendelésnél rákérdezek, hogy mi ez a CIPRUS őrület? Mert, megjelent egy bulvárlapban, hogy eltünteti a visszereket!!!

"Minden nő utálja a visszereket, seprűvénákat a lábain. Nemcsak csúnya, de kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is lehet ez az elváltozás, és szinte mindenkinél megjelennek, ha máskor nem, terhesség idején.


... egy módszer, amivel szinte azonnal elmulasztható ez a gond, és egyetlen szer kell hozzá. Ez a szer nem más, mint a ciprusolaj. Ennek a fenyőfélének az olaja minden bioboltban kapható illóolaj formájában. Hígítatlanul nem szabad használni, mert túl erős, de kevés olíva olajjal keverve tökéletes."
...
A cikket újságíró írta. Nem orvos és nem természetgyógyász, mégis rohannak a nők a fitotékákba. Egyet hazahoztam, kipróbálom. A férjem szerint, ugye ő már 20 hónapja a "szakmában" Árnika olajjal kell vegyíteni :) Ezt teszem! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése