2017. szeptember 16., szombat

Ma, gyógyulok





"Csakratisztító Hangtál- és Gongterápiás Jóga és Meditáció" eseménysorozat keretében minden alkalommal egy-egy csakrára fókuszálunk. A szeptemberi esemény témája a torokcsakra. 
A tibeti hangtálak éneke gyógyító erővel bír. A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültséget oldják fel. A csakrák tisztításával és a test aurájának feltöltésével beindítják a test öngyógyító folyamatait. Kellemes velejárója az önbizalom és az öntudat növekedése, a kezelést követően energikusabbnak és magabiztosabbnak érzheted magad.
A hanggal gyógyítás évezredek óta része a keleti orvostudománynak, vélhetőleg gyökerei Tibet ősi vallásában találhatóak. Hangjának hatása az általa kibocsátott különleges rezonanciában rejlik.
A test és a lélek energiáinak harmonizálására, a csakrák "karbantartására" még ma is sok helyen alkalmazzák a hangtálakat. A hanghullámok erejét kiválóan érzékelteti, ha vizet töltenek egy tálba és úgy szólaltatják meg őket, a folyadék fantasztikus táncba kezd. Mivel az emberi test 70%-a víz, a szervezet nagyszerű vezető közege az éneklő tálak keltette hanghullámoknak. A vibrációk a szabad haladás érdekében feloldják a blokkokat és akadályokat, így biztosítva az energiák akadálymentes áramlását a testben.
Merülj el a hangok világában, tapasztald meg a hangtálak és a gong varázslatos energiáját!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése