2017. november 6., hétfő

Egy hét

Mindig azt mondom, hogy majd a jövő hét könnyebb lesz! De a könnyebb avagy szellősebb hét sajnos július óta nem alakul ...
Szombat, munkanap és ha már Dunabogdányig megyünk, megállunk egy kis víz általi egészséggel felfrissülni a leányfalusi termál strandon. Hát jól elfáradunk. Hazaérve egymás után találunk valami házimunkát.
Vasárnap. Óraátállítás volt így a hajnali ötös kezdés meg se kottyan. Hogy lehet egész nap tenni-venni? Kertrendezés, szél, és van mit csinálni, keresni sem kell.
Hétfő nyugisabbnak igérkezik, de csak este hétre végzek. Belenézek egy magyar filmbe, de már nincs erőm, alszom korán.
Kedd. Azt hiszem minden nő rémálma, de évente adjuk meg magunknak lányok az esélyt az egészségre. Rákszűrések. Már a szó is borzasztó, de mammográfia és nőgyógyászat a mai program. Nincs időm sokat filozófálgatni, mert már tanítok is. Aztán telefonálgatok, dolgozgatok, hopp itt is van az este.
Szerda. A reggel hét már a jógateremben ér. Hazaérve gyertyákat gyújtok mindenhol és kezdődik a munka-munka-munka, de a ...
Csütörtök reggeli manikűr-pedikűr felüdít, és ha már lúd, akkor legyen kövér egy gyors hajfestés is belefér. Aztán munka, autó pakolás és haza. Gyors zuhany és a másik autóval vezetés vissza a városba, parkolás a Király utcában és a Centrálban hódolunk kedvenc sportomnak.
Péntek, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Vác, Kismaros, Fót, Gödöllő. Nagyon fáradtan érek haza délután ötre. És a holnapi munka még vár rám.
Szombat, a 40+ tanfolyam. Ez az ami feltölt, felemel, szuper, így hazaérve délre elindulunk bringázni. Nos, nem 30+ kilométerre gondoltam, de az őszi napsugarak hívogattak egyre tovább és tovább.
És most már egy új hét következne, amikor azt hinném, hogy na most végre, de nem mert ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése