2012. április 15., vasárnap

Hangulatok

Kedd: Még szünet az iskolában, már különóra a gyermeknek. És jön a húsvéti dekor tojással a kezében a kisütött nyuszika is órára. :)
Szerda: Veled Uram! Bár, úgy hirdetik a Thália remekét (pardon) az Operett remekét, hogy István, a király folytatása, szerintem önállóan is megállja a helyét. Sasvári királysága, remek. Még mindig van hangja! És milyen hangja!


Az csak hab a tortán, hogy ma egész éjjel ébren a pesti Broadway és verseket mondanak! A Hősök terén egy fekete zongora szól-ünnepel Budapest! :)
Csütörtök: Heim Pál. Ha csak felülvizsgálatra mész, akkor is megbetegszel. Mire a pulmonológiára érünk, már előkerül a pumpa, és amikor kijövünk még tart az orrfolyás és a köhögés. Egészen addig, míg a Népligetbe érünk.
Beach foci, mezítláb a homokban, tomboló zenére. Olyan hangulat van, hogy érzem a nyarat! Ha egy icipicit fiatalabb lennék én sem az autóból élvezném, hanem a "parton" táncikálnék.
És-filmforgatás, ott van Péter, Győző, Sándor is. Csaknem valamelyik üvegtigris?
Péntek: Munka, munka, munka.
Szombat: Monor-foci. Hív S. anyuka. Hol vagyok? Mondom a pálya szélén. Ő válaszol, hogy nem találja itt Felcsúton a csapatot. Mondom, ez a csapat neve, de Monoron játszunk! Nem érnek ide a meccs végére sem. Ezek a szülők!
A tánc napja a közeli művházban. Tombolunk Zumbán, a salsa és a csacsacsa mellett a cigánytáncot cifrázzuk, pici hastánc és egy kis ír lábemelgetés. És mivel nem izzadunk meg eléggé levezetjük pilátesszel.
Persze, hogy nem érek rá semmire!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése