2015. szeptember 8., kedd

Helyek

Monor, Városi Sportcsarnok
Teremfocira jöttünk. Egy órával a meccs előtt van a találkozó. Az autóból figyelek. Sokan járnak biciklivel. Nők. Mindenik dohányzik tekerés közben. Nem is értem miért, hisz életveszélyes, az egészségről most nem is beszélek.
Jönnek az anyukák a gyerekekért. Karikákkal jönnek a gyermekek a parkolóba. Tornára járhatnak. Feltűnő, hogy mindenki ujjnélküli trikóban van. Sportosak, testsúlytól függetlenül.  Alig két óra múlva kiderül, hogy a focink után zumba van a tornateremben :)

Budapest, IKEA
Évente egyszer vagy kétévente, előfordulok az áruházban. Csak azt nem értem, hogy van itt MINDIG! ennyi ember. A gazdasági válság tutira, hogy nem látszik, mert emberáradat vagy emberözön van itt. De, a gyerek innen szeretne ágytakarót a szülők meg teljesítik a kívánságát!

Budapest, Margitsziget
Vasárnap reggel. A Grand Hotel előtt. A vendégek külföldi nyugdíjasok. Órájukat nézve, sietnek a hajókikötőbe, hogy a belvárosba hajózzanak. Szép az élet! A Dunapart a futóké. Reggel 8 órakor kijelenthetjük, hogy a pálya megtelt. Sokan már a járdán és nem az épített granulátumon futnak. De jó lenne a közelben lakni! (Dehogy lenne jó, az még mindig nincs egyazon kontinensen.)

Budapest, Focipálya
Ragyogóan süt az őszi nap.  A szél is fúj, de ki érzi azt, amikor a gyermeke 20 perc alatt mesterhármast lő. Szép az élet! Ez az idény második mérkőzése és nagyon durva meccs ez is :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése