2016. július 27., szerda

Bringa


A jóga, az a mozgásforma, amikor belülről tudsz magadra figyelni. Akkortól leszel igazi jógi, amikortól sikerül kizárnod a külvilágot. Akkortól kezdődik a belső utazás.

A biciklizés, az a mozgásforma, amikor oda kell figyelned a külvilágra. Ha elkalandozik a gondolatod, ha a belső utazást folytatod, megtörténik a baleset! Lehet, hogy balról jobbra csak úgy, minden jelzés nélkül átmész :) Ilyenkor érdekesek a reakciók. Lehet, hogy neked mosoly van az arcodon, de ettől még a magyar ember anyázni! fog. Az úton, teljesen mindegy, hogy gyalog, biciklivel, autóval, busszal, vonaton, repülőn, stb...közlekedsz, az úton MINDENKI olyan idegállapotban van jelen, legtöbbször fülén egy telefonnal, amibe jó hangosan belekiabál (mert, beszélgetnek, akkor nevezném, ha csak ő és a telefonban lévő hallja) , szóval ideges, frusztált, stresszes ám a magyar.
Lazítani, próbáljatok meg kicsit lazítani, mert túl sok a szép és a jó, ahhoz a felfokozott ideghez és egyszerre csak egy dolgot kellene csinálni. Bringáról szemlélni a környezetet. Nem most kell gyereket nevelni, szakítani, veszekedni, kioktatni és mindezt telefonon! Lazítani, próbálj meg lazítani ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése