2018. január 30., kedd

A hattyú

bukása és feltámadása. Na még egyszer:   

A hattyú bukása és feltámadása

Még hiányzik a cím végéről egy szám, hiszen ez sem nem először sem nem utoljára történik meg.
November elején történt, hogy derékszögben sikerült csak felkelnem az ágyból. Valahogy elvezettem a kerületi egészségházig és kaptam 2 injekciót deréktájba. Pihenés vízszintesen, táppénz. Na persze ez nem történhet meg 2 munkahellyel és térdsérült férjjel.

Nincs jóga, de van gyógytorna, Széchényi fürdő és masszázs :) Pont karácsony előtt, amikoris jönnek haza a gyerekek ..., mert akkor még azt hittem, hogy csak ők jönnek. És a gyerekek, a lányom beteg, antibiotikum kúra, a fiam csak szipog, de őt nem látja orvos.
Volt egy felemás karácsonyunk, valahogy nem az igazi. Túléltük, mint annyi mást is. 
És bekopogott az új év! 

Gyorsan mosógépet kellett venni, így kezdődött. Még gyorsabban vizsgáztattuk az autót és akkor azt hittük, hogy indul az év! De nem nem nem. Mi van akkor, ha az üzleti partnered januárban bejelent egy 50%-os áremelést MINDEN egyes termékre. Természetesen minden előzmény nélkül és az első megrendelésed után. Nos, ne ragozzuk padlót fogsz. Így lehetetlen eladni a termékeket, Te nem emeltél árakat, nincs ekkora árrésed semmin, visszamondod a megrendelést és felszámolod újra az életed egy részét. Szépen, csendesen. Minek ezt bárkinek is az orrára kötni, hogy akkor most újrakezdés következik.

Szerinted én, aki ... na mindegy, még a hajamat sem festettem meg egész januárban, de ma ez is megtörtént. Kozmetikus sem látott karácsony előtt, de a héten találkozunk. A jóga lassan 3 hónapja szünetel, de a héten újrakezdem. Színház, ma megyek az anyummal. És így tovább, csak így tovább ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése