2017. április 27., csütörtök

Terápia Csütörtök


Néha meglepődöm a nőkön. A mai nőkön. Nagyon szomorú leszek, hogy tényleg van ilyen? jógán történt, mert hol máshol?, hogy egyik társunk elkérte az email címeink,  a gyorsabb kommunikáció céljából.

Email, azaz elektronikus levélfiók! Zöldike, azt mondja, hogy nincs nála telefon, de kiszalad megkérdezni a férjét, hogy megadhatja-e, mert nincsen sajátja, viszont a férjének van számítógépe és okos telefonja is meg természetesen email címe. Az ő telefonja nem okos és máskülönben ő a férje nélkül nem megy sehova. Az más kérdés, hogy mehet-e egyáltalán? És, ha már a férj bejön kifizetni a feleség jógaóráját (gondolom saját pénztárcája sincs Zöldikének), akkor a férj megadja a címét, de kioktat minket, többieket, akiket most lát először, hogy ha lehet ne nagyon zavarjuk őt, holmi feleségének szánt levelekkel, mert igazán nincs ideje ezzel foglalkozni !!! 

Műezmegaz, jaj csajok ez olyan kínos én nem értek ezekhez a kütyükhöz, meg fészen nem lehet kommunikálni? Nem, mert nincs mindenki a facebookon. Jó akkor telefonálok egyet, mert saját email címem nekem sincs. Huuuuujujjj!  

Szóval ötből két nő nem önálló. Ez egy jó arány, ugye? Nem tudom, hogyan tartják a kapcsolatot a szülők egymás között, a tanárok a szülőkkel, mert szerintem nem most, de már nyolc vagy tíz éve ez az elektronikus levelezés a módi . 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése