2012. február 25., szombat

A gyerek

Tudod, akkor is gyerek, ha évei szerint egy híján húsz. Tudod, sérüléssel küzd. Golf könyök. Egy teniszezőnek. Nem, nem viccelek. Tény. Papír is van róla. De minek a papír, hogy kímélni kell, ha úgyis kell versenyezni. Bár,...újra ütőcsere. Vissza grammban a régihez. Bár,...azt mondják, nem fájhat ez ennyire.
Verseny. Párost nyerik. Egyéni következik. 7/6 ra veszít tie breakben. Szoros a második szett, majd olyan szerencsétlenül esik, hogy nem dobja el az ütőt és leszakad a kisujjáról a köröm. 6/4 re veszít. 
Most alszik, ha tud. Reggel újra versenyzik...
És én nem vagyok mellette.
Nem tud a blogról és ez így a tökéletes.
A lelkemről meg ne is kérdezzetek! 
---------
Tudod akkor is gyerek, ha évei szerint egy híján tizennégy. Tudod, ő is sérült. Műfű, rossz csúszás, beton és a farokcsontja odavan. Próbál segíteni az ukrán masszőr, de egy tapasz, most többet jelent.  Tudod, abban a pillanatban, ahogy nincs edzés, megérkezik az asztma-most éppen nátha képében. Remélem segít a szél tovafújni a befulladást. Tudod, mellette vagyok. 
---------
Az egy híján húsz összeszedett még egy térd és egy kislábujj sérülést. Bár az egész csapat sérült, pénteken 4 meccset játszanak, 2 egyéni+2 páros. Ebben a kedd reggeli pillanatban, ott hajnal, még senki sem tudja, hogy hogyan:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése