2012. december 17., hétfő

Repules



Hogy felek-e a repulestol? Nem. Szerintem a foldon sokkal hamarabb megtortenhet a baj :) Ha nem repulnenk, akkor ez a keves, csupan 17 ora  felhok kozott toltott ido, vajon milyen hosszu lenne? Azert vannak erdekes elmenyeim.
Eloszor Londonig repulunk. Elkezdodik valami folytogato kohoges, tusszentesekkel kiserve nalam. Na erre, felkeszultem. Az elottem ulo uriember nyugodtan mergelodhet, mert ezt csak a mulevego okozza.
Leszall a gep es odatrappolunk a csatlakozashoz. Kutyafuttaban elerjuk. Az emigracios holgynek tetszik a karacsonyi kormom. Megjegyzem, hogy ahova en megyek ott ho nem valoszinu, de a hopehely mintat imadom.
......... Erre a ropke tizenoras utazasra nem egymas melle szol a jegyunk. Ferj erkezik elsonek a helyere es  elintezi egy kinai fiatalemberrel a helycseret. Harman egymas mellett szorongunk vagy tizenket oranyit. Ujra trappolunk, hiaba magyarazom el, hogy egy ora multan mar masik gepen kell lennunk, az emigracios tiszt ele kell jarulni. Mese nincs! Mar segitenek, azzal pl., hogy orias monitorokon kivetitik a kerdeseket, amiket fel fognak tenni neked.  Azzal kezdem fly connection, azaz csatlakozast kellene elernunk, hat nem hatodik meg. Mondom a lanyomhoz megyunk, O tudja, hogy akkor osztondijas, ezert erdekli mennyi penz van nalunk. Viccelodik is kicsit, hogy fejenkent ertem az osszeget, mondom nem a csalad egeszere! Visszajegyet is ker es vegre osszeszedhetjuk a csomagjainkat. Kovetkezik a VAM! Ket borondot, akkor azt mondjak, hogy atneznenek. Egyet sikerul is kinyitnunk. A cipobe rejtett mezes uveg tetszik nekik. A kiskaracsonyfa, meg jobban. A masik, kolcson borond nem akar kinyilni. 20 percunk van a felszallasig! 20! Mondom mar 20 oraja indultunk. Azt kerdezi mi az a hosszu a masik borondben? Mondom home made cookies, azaz hazisutemeny! Ha ott es akkor megis kinyilik a borond es keksz szalami helyett "pick" szalami pottyan......
De, elengednek es mi megkezdjuk az ujabb trappolast. A futas mas kategoria! Itt huzol magad utan egy 23kilos borondot, egy kezipoggyaszt, igyekszel nem orrabukni es ahany egyenruhast latsz mindenkinek kiabalod 20 perced van, merre a csatlakozas? Harom ember ...
Es akkor ujra cipot le, gyere be, kezet fel, ne siess, ...ah nem erted, hogy rohannunk kell!

Essssssssssssssssssssss! A gep megvar! Es lehet hasznalni az internetet a gepen. Elo a laptopot, rairok a lanyomra, jol meglepodik, hogy a levegobol irok, mondom egy oran belul megolellek! Es yes, yes, yes! Megtortenik!
Kit erdekel most az, hogy harombol 2 borond megserult.

Meglepetes! O! vezet bennunket haza a repterrol!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése