2013. szeptember 8., vasárnap

Maglód, Gyömrő, Ecser

Hihetetlenül gyönyörű az idő. Elő a bringákkal és tekerjünk. Mondjuk, menjünk a közvetlenebb környezetünkbe. A 31-es úton biciklizni, szerintem őngyilkos hadművelet! Nem is csodálkozom azon, hogy baleset  itt hetente történik, sajnos a halálos baleset sem ritka. Maglód - egy tipikus magyar település, majdminden szolgáltatás a főutcára tömörült, mint Városháza, Magház, posta, bank, üzletek, iskola, óvoda ... 
Gyömrő! Nem is értem, hogy miért nem hoztam fényképezőgépet. Nagyon új lakóparkkal fogad a hely. Olyan, mintha a tengerparton tekernénk, mediterrán házak között és ...gyönyörű Városháza, szinház teremmel, kézilabda csarnokkal, tófürdővel! Viz, az éltető erőm!



Napoznak és fürdőznek az emberek, ingyen!, mert már vége a szezonnak! Körbetekerünk. Van itt érdekességként lake board!




Viz, csend, pálmafák, jegeskávé! Nagyon-nagyon hangulatos!



Viz nélkül, el sem tudom képzelni a természet gyönyörűségét. Sajnálom, hogy csak telefonos képek készültek, de igy megvan, hogy miért is kell ide vissza tekernünk. Tetszik Gyömrő! Szép és hangulatos!
Ecser, ... tipikusan olyan, mint Maglód! 
...................................................................................
Ebéd után vagyunk, még mindig fényesen süt a nap. Újra tekerünk, focimeccsre, majd az Aranykút fesztiválra. Hát ez nem egy Pozsonyi Piknik! De, itt van a Zanzibár! A Terecskei hangja, a nótáik mondanivalója ... ránkesteledik. Kb., 7 km hegynek fel és hazaértünk.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése