2013. november 20., szerda

Az előkarácsony folytatódik, ...

mégpedig gyümölcsprés vásárlással. Hahaha, hogy én mennyire elitéltem a karácsonyi észnélküli költekezést, aztán tessék, tévé után, gyümölcsprés kerül a házhoz. Azért nagyon kiváncsi leszek, hogy az új tévé megéri-e a tizenhatodik évét! 
Szóval, ez a reggeli jóga, amiről majd, ha mind a négy oktató óráján részt vettem irok egy bővebb szeanszot, szóval ez az új létforma tettre késztetett. Jóga előtt nem lehet enni. Én hétkor már tolatok kifele a garázsból, a gyereket is viszem iskolába és ... egy kávéval fejen állni olyan tiz óráig, nem kellemes. És ... hatvanas éveikben járó barátaink mondogatják, egy répa, egy cékla, egy alma levét kell inni napinditó üzenetként, kávét mellőzve. Őszerintük a napi két zöldség-gyümölcs koktél a rákot távol tartja. Ők heti négyszer tornáznak minimum és mindennap sétálnak. Ők, tartják a napi ötszöri étkezést, kétszer szigorúan lé! az étek, a 80% zöldség, gyümölcs és 20% minden egyéb, amit megkivánsz. Ők nem vegetáriánusok, ők disznó és marhahúsevők is. Ők, még a házi pálinkát sem utasitják vissza. Ők mértékkel mindenevők. (Az ő vasuk nem is négyes!) 
Egyre többször szédülök újra. Ez nem jó jel, DE ... már nagyon várom a lányommal való találkozást, nem szeretnék újra kórházat, injekciót és a többi, és a többi.  
Többet mosogatok gépalkatrészeket, mint amennyi idő alatt levet préselek, mert ugye semmit nem hámozok csak megmosok. De érdekes, még érdekes. Férj szerint ez az őrület két hétig fog tartani. Ma, már harmadik napja levezek, "majdmeglátjuk". 
A gyerekeim nem egy pohár kakaóval, hanem egy pohár vitaminnal ébreszteném, ez a legfontosabb cél! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése