2013. december 14., szombat

Aggódom 2. fejezet

Tulajdonképpen én egy olyan kedves kisvárosban élnék. mint a képen látható. Valahol Vancouver és Seattle között. És akkor a megfelelő helyen lennék. A helyemen.
A lányom a BRITISH AIRWAYS járatával utazott volna ..., ha az a gép elindult volna ... Illetve, a gép elindult ... az első osztály utasaival. A többieket a légitársaság elviszi egy szállodába, ahol közli, hogy mindenki maga fizeti a szállását, majd visszatéritik valamikor, nos ez egy VICC!!! Szerencsés esetben az ember felébreszti a lakótársát és megkéri vigye haza!  Majd ... másfél óra telefonálás után, a hangja is elhagyva maga magát sikerül átfoglalni  Chicagó érintésével a repülőjegyét úgy, hogy szombatra eléri Budapest célállomást! Ez fél napnyi késés!
....
Ez a gép sem indult még el, de a becsekkolás már megtörtént! Most szurkolunk halkan!
....
 A chicagói gép elindult ... de az időjárás miatt, már törlik a járatokat ... szóval meglátogattam a patikát, elmondtam, hogy olyan idegalapu fejfájásom van, hogy meghalni is fájok, adjanak valami nyugatót...VALERIANAT szedek.
Budapest helyett Chicagóban a lányom! Minden havas! 
....
A gép már félúton Chicago és London között! LONDON!
.... 
Egy másik gép lassan indul Budapestre! Követem ezt is a levegőben. A szemeim vörösek a nem alvástól, de már csak egy óra és leszáll!
....
Hurrá, újra együtt a családunk!




2 megjegyzés: