2016. június 3., péntek

Zárt ajtók mögött



Zárt ajtók mögött 
Mindannyian hiszünk a tökéletes házasságban? Igen. A rózsaszín lányregények elhitették velünk, hogy ilyen igenis létezik! És, ha harminc fölött még nem akadtunk az igazira, akkor is és mégis keressük a nagy Ő-t. 
Ezért is érdekes Grace és Jack találkozása. Létezik tökéletes találkozás? Létezik szerelem első látásra? Létezik az, hogy minden annyira könnyen, gyorsan, szépen, érzelmesen, hihetetlenül, felkavaróan, gyöngéden, lenyűgözően megtörténjen? Igen. Kirakatban élünk, a család, a barátok, a kollégák ezt látják, de mi van a zárt ajtók mögött? Létezik, tökéletes élet vagy … ? Létezik az, hogy igaz a mondás, hogy nem mind arany, ami fénylik és nem is igaz ez a mérhetetlen tökéletesség, ez a mások számára fenntartott látszat? 
Ha felkeltettem érdeklődésed olvasd el a regényt, nem fogsz csalódni, mert egy izgalmas pszicho thriller az, ami könyvbéli utazásodon elkísér. Jársz majd Angliában és Thaiföldön is. Mindenesetre ezután nem fogok már hinni minden utolsó beállításig megkomponált családi üdülésről készült fotóban, mert ki tudja, hogy mi zajlik a zárt ajtók mögött? 
Vajon a vér szava vagy a szerelmi kötelék az erősebb? Vajon mikor múlik pontosan a szerelem? 
A könyvben Esther az, aki valamit már az első pillanatban megsejtett. 
Egy napja elolvastam és azóta is csak gondolkodom és gondolkodom, imádtam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése