2017. február 24., péntek

Hangtálak


Harmadik találkozásom zajlott a hangtálakkal, ebben a teremben utolsó! Van amikor el kell engedni, hát engedd el. Fél hat, majdnem vaksötét a lépcsőházban, ahova az ajtó nyílásakor lekiabál, hogy bocs kiégett az izzó. És ez nem veszi el a kedvemet, megyek és leterítem a szőnyegem. Kezdenénk ellazulni, meditáció következne, behunyod a szemed, de az arcod közvetlen közelről 3 darab 100-as izzó forrósítja. Nem lehet mit tenni mondja, önkormányzati bérlemény, már egy napja szólt, nem tudja kikapcsolni! Ekkor kellett volna talpra ugrani és elhagyni a tetőteret. Sajnos, jólneveltségem nem engedett, kínlódva eltöltöttem az egy órát. A mellettem fekvő hölgy mélyen horkolt. 
...
Visszaszámolás öttől, 5, 4, ..1. NE MENJETEK SEHOVÁ? ROHANOK AZ AUTÓHOZ HOZTAM TÁLAT ÉS CSÖNGŐT ELADÁSRA!
...
Visszaér, kettesével szelve a lépcsőfokokat és megjegyzi, hogy a tudatosság helyett többen is aludtatok, ilyen fáradtak vagytok?!!!!
...
Némán tekerem a matracom, leteszem a pénzt és TUDOM, hogy soha többet nem találkozunk. A sötétben keresem a lépcsőn hagyott cipőm és hallom, hogy ez professzionális és minden darab 14.500,-Ft. Kár, hogy a hangtál bűvölő, a hely tulajdonosával együtt NEM volt PROFESSZIONÁLIS!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése