2017. február 7., kedd

Komolyan azt gondoltad, ..?

Edzőterem, Recepciós kislány. Műmell, műhaj,műszempilla, műszemöldök, műajak, műköröm, ... párkapcsolata egy öleb. Várhatóan, azaz vitathatatlanul idő kérdése volt, hogy összejöjjön a családos főnökével. Még a vak is látta, hogy így lesz! Komolyan azt gondoltad, hogy ez tartós kapcsolat? Facebookon üzentél a feleségnek, hát nem vagy normális, ahogy mondod! Jah, kirúgott, az ágyból, a recepcióról, az életéből.
...
Fodrászat. Bejön és tüzet okád. A legjobb barátnője férjével jött össze! Az ő gyereke és az ő gyerekük legjobb barátok. Osztálytársak, csapattársak! A hétvégi szülinapi zsúron borult a bili. A férje szerencsére külföldön, de biztosan megüzente neki a megcsalt a facebookon, hogy felszarvazták! Soha nem dolgozott, de jól ment férjhez a doktor úrhoz! Négy éve nincs szex, de van közös gyerek! Szóval, ha a férje tarthat szeretőt, akkor ő is! Komolyan azt gondoltad, hogy ez tartós kapcsolat? Úristen, hogy te elmondtad a legjobb barátnődnek a gyereke szülinapján, hogy ... Hát ez normális?
...
Étterem. A nő három férfivel egy asztalnál. És mesél, ... A férjének nem áll fel. A szeretője Viagrát szed, de most talált egy nálánál 10 évvel fiatalabbat, akivel összeköltözne. De ő megmutatja, hogy három év szeretőségből ő lesz az új feleség és nem ez a fiatal kurva! Komolyan azt gondoltad, hogy egy étteremben, nyugodtan ebédelhetsz? Ez egy nem mindennapi történet, amit a vendégek füle hallatára képes előadni. Mondjuk érdekelne, hogy ki ez a három férfi? az asztalánál.
...
Hölgyeim! Hol van a NŐ? A nagybetűs. Aki nyilvános helyeken, nem így viselkedik!    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése