2018. február 22., csütörtök

Terápia Csütörtök


Ugyanazzal a megoldatlan problémával állok szemben, mint egy éve vagy két éve vagy ... Február végén már elfelejti ki mit ígért, hogy tesz egy jobb, egy egészségesebb életért. Ilyenkor van az a pillanat, amikor egyik jógaterem is megszünteti és a másik terem is megszünteti a jógaórákat. Ahogy ők mondják már nem gazdaságos ?! :) 3 ember alatt jógaórát tartani.
Kérdezhetném persze, hogy amikor megvettem a bérletet, miért nem akkor szóltak, hogy nem gazdaságos bérletet vásárolnom!
Új-régi termet keresek, itt is csak heti egy alkalom van reggel és itt is csak, ha legalább hárman vagyunk. Szóval ma újra infra teremben voltam hathán! Jaj, de jó is ez az izzadás!

A jóga élethez tartozik a savászanában, azaz hullapózban végzett hangfürdő. Keresem a lehetőségeket. Az első akkor ért véget, amikor arra hivatkozva, hogy önkormányzati bérlemény, fényárban tartotta a szeánszot, mert elromlott a kapcsoló és nem akar hozzányúlni. Rendben, de így hogy csukjam be a szemem és hogyan lazuljak el. Esetleg, lemondani az órát jó megoldás a körülményekre hivatkozva.
A második akkor ért véget, amikor minden egyes szeánszot követően egy teljes napig hánytam, míg már csak epe volt bennem, illetve, hogy az se!
A harmadik tegnap ért véget!!! Öt fő alatt nem tartjuk meg. Rendben. Tíz fő jön ma mondja. Számolunk, számolunk, hogy hova fognak elférni, ekkor már nyolcan vagyunk, de!!! még nyolcan érkeznek. A kezed is a fejed is hozzáér egy idegen emberhez és 16 egyed közül valaki köhög, forog, mert megértem, hogy nem fér és előjön a fóbiája és ... na a tömegnyomor ebben a korban már meggondolandó! Meg úgy egyáltalán, azért fizessek, hogy rosszul érezzem magam? Itt a vége fuss el véle, egyelőre a tibeti hangtálakat ELENGEDEM.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése