2012. május 18., péntek

HM?

Utalok varni. Ha valamit lehet azonnal is, akkor minek a varakozas, ugyebar? A repulogepek utvonalan meg nekem sem sikerul gyorsitani, igy marad a varakozas.
Kedden hajnalban, hajnali negykor pontosan csekkolom a British Airways XY szamu gepe elindult...
uzenet is van, hogy mar csak egy nap es talalkozunk.
Lekotom magam, hogy ne a gepet figyeljem, hajam is rovidebb es szokebb lesz. Tanitok, 2 diak kozott ranezek a kepernyore, amikor is, a 8 ora 56 perce a levegoben figyelt avagy kovetett gepre kiirjak,a kovetkezot:
ARRIVAL: UNKNOWN.
Ez csak annyit jelent magyarul, hogy az erkezes ismeretlen. Na, ezt a pillanatot nem kivanom senkinek. SENKINEK!!!!!!!!!!
Futok a fenymasolohoz, adom a diak kezebe a tesztet, mielott megorulok, ugye, a HEATHROW honlapjat is megnezem. Persze, mindent mosolyogva kell tennem, hisz oram van, nem a sajat bajommal traktalni a tanitvanyt. Megnyugszom, a gep szerencsesen megerkezett.
A lanyomnal nincs telefon. Miert? Kerdezed, hogy ebben a szazadban ez hogyan lehetseges? Nos, elhalgatott orokre a teloja, meg egy hete volt utazasig, volt egy kolcsonteloja...minek fizesse azt a harom honapot, amig Europaban lesz? A londoni reptereken nincs ingyenes wifi. O meg honnan tudna mit jelzett nekem a gep?
6 ora a csatlakozasra valo varakozas. DE, vegzek a munkammal es latom, hogy eltelik a hetedik ora, a gep meg mindig nem szallt fel. Sem a magyar teletext, sem a magyar repter kesest nem jelez! A nyolcadik oraban indul a gep...onnantol mar csak tukon ulok, es akkor egyszercsak 30 ora utazas utan megolelhetem!!!!!!!!!!!!! Hetfon indult es szerdan erkezik!
Hajnalig beszelgetunk, bar naponta skypeoltunk! Aztan a hideg szerda reggellel, Azanya az idegesseget, rokazassal kezdi es "epeig" folytatja. Ez ugy latszik nalam nem fog valtozni. Egy nyugodt ember benyomasat keltem, de az ideget, bocsanat, de csak hanyassal tudom levezetni.
Szerencsere rovidebb a szerdai munkanapom, mert erzem ha gyorsan nem erunk a nap vegere, elfogy az erom! Zuhany es alvas-gyerekek Azapaval. Termeszetesen csutortok hajnali fel negykor ebredek, ... nyugis a nap, mar negyen megyunk meccsre. Nyernek! A mezony legjobbja a kisfiam, de mar mikor beszall az autoba, latszik, hogy baj van, ...
Hoemelkedes egy ora alatt, didereg, vacog....es azota, azaz tegnap ota ujra beteg! Mar fujtam 3 sprayt, ujra beadtam az egy hete abbahagyott gyogyszereket, szoval, KOSZONOM JOL VAGYUNK!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése