2012. június 5., kedd

Rohan az ido

Mar regen lathatjatok, hogy nincsenek ekezeteim, tehat a lanyom geperol irok. a bal sarokban villog egy szam. Az a szam ma pontosan a kiloimnak a szama is. Visszaszamol, hogy meg hany nap van az indulasig :) 
Csak most volt hetvege, hideg esos szombattal. Pakoltunk. Ruhakat, kutyuket, mindenki uresiti a sajat "szentelyet", hogy atjarhasson mindent a levego es az ujat ado energia.
Csak most volt vasarnap. Miutan a Fiam buszra szallt, mi harmasban autoztunk Gyongyosre, hogy megnezhessuk, ahogy golt lo. Csak most duhongtem ki magam a radio miatt, mert regen, ha egyutt utazott a csalad, vegig enekeltuk vagy/es beszelgettuk az utat es en ezeket a vegig bohockodott pillanatokat szeretem. Csak most ultunk drotszamarra es tekertunk Miller Zoli koncrtjere. Kerti napok voltak eppen.
Hallgatni kattintassal lehet:


    http://www.youtube.com/watch?v=0AggIFBIBYY


es egy masik:


http://www.youtube.com/watch?v=RIgyPQ-_p_A


es ekkor a jobbomon ulo beregszaszi ismeros, megkerdezte, hogy hol van a te hazad, mert o (60! eves), ugy erzi, ha a volt ferje, Los Angelesbol hivna, azonnal osszepakolna es elindulna. Mert itt Budapesten valtak el, o itt maradt ket gyermekkel egyedul, itt el azota is egyedul!!!


Koncert utan tovabb tekerunk focimeccre. Ez mar oregfiu meccs. Veletlenul osszetekerunk a lanyommal, bringat cserelunk, mi haza, ok a baratnojevel a Varba tekernek Quimby koncertre. A var, a budai var csupan 2  oranyi tekeresre van tolunk.:) De fiatalok, sot...ha hivnak en is tekertem volna....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése