2014. július 7., hétfő

Koverseg

Az en szemem majdnem mindenhez hozzaszokott mar. Es megis ... Nekem a borszin, mar masodlagos ... Ahogy setalnak velem szemben, sargak, vorosek, feherek, barnak, feketek, eszembe nem jut rajtuk felejteni a szemem. Es megis ...
Van valami, amit meg! mindig nem vagyok kepes elfogadni. Ez az esztelen koverseg! Nem szeretnek kepeket mutatni, mert egyszeruen, minden masodik ember tulsulyos, ...ES ezen emberek kezeben altalaban valamilyen nass van ... Az en kezemben viz, az ovekeben chips!
El nem tudom mondani, milyen tulsulyos Amerika. A gyerekek valami olyan kover, hajas testben leteznek, teljesen eldeformalodva, hogy ilyet eddig egyszeruen meg nem lattam. A nok! Az valami hihetetlen, hogy ennyire ki tud nyulni a bor, ... Nem csoda, hogy beteg Amerika!
A negy het alatt negy kilot fogytam. Az egesz csalad fogy, mert nyar van, mert nagyon meleg van, mert reform etkezesen vagyunk! Sok nyers zoldseg, gyumolcs, fozelekek, keves hus, az is szigoruan naturan, rak, hal, napi uszas es konditerem. Kevesebb etel, tobb mozgas. A lanyom tanaranak mondasa, hogy a testsuly 70%-a a konyhaban, 30%-a a konditeremben dol el :)
Semmi csoki, cukorka, de peldaul hazisuti van hetente. Sot, puding, tejberizs is. Mindennap fozok. Ez nem munka, ez hobbifozes, mindennap az van, amit eppen megkivannak a gyerekek.
Jo, jo. Mindenki azt mondja, hogy minden genmanipulalt. A spenot, a paradicsom, de meg a sargarepa is. Es az az erdekes, hogy a ferfiak megsem hiznak annyira. Nem mondom, hogy vannak sovany ferfiak. De sokkal tobb no jar ezzel a kovereknek kijaro kerekesszekkel, mint ferfi.
Azt mondjak, az atlag amerikai naponta minimum egyszer Mcdonalds szeru gyorsetteremben etkezik, mert megteheti. Nezzuk csak  meg  felszolgalokat az ettermekben, nos jobb, ha nem is beszelunk roluk!
Ok termeszetesen viselik ezt a tonnanyi tulsulyt. Boldogok, oltozkodnek, vetkoznek, csak en kapkodom a fejem, a szineken, a formakon, ok igy boldogok. Vajon jol latom?
...
Es ott van az a sok iskola, a sok sportpalyajaval. Az a sok park, ingyen sportolasi lehetoseggel. A sok pilatesz es fitnessz terem. Minden lakoparkban, teniszpalyak, uszodak, konditermek. Es uresen all minden alkalmatossag. Uresen tatonganak a lehetosegek. 

Ha egy normal kinezetu emberrel talalkozom, az biztos kulfoldi!
Csak azt nem ertem, hogy a kozmetikai kiallitas, sok szep asszonya es ura, hol van?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése