2018. július 3., kedd

Kávé és jóga

Rápihentem a hetedik napon az edzésre. Tudod, hogy van ez. Kávét főzöl magadnak és a férjednek. Azaz a gép darál és főz, te csak beviszed. Gyors mosdás, fogmosás, öltözés, a fiaddal a vonatállomásra vezetsz. Gyors bevásárlás. Vetkőzés és öltözés. A két szárító lepakolása, ruha hajtogatás, szortírozás, gyorsan egy mosás is bekerül a gépbe, teregetés és ha már vagy még mindig hideg van, akkor vasalás! Elpakolás, le fel rohangálás házon belül aztán egy locsolókanna fülét megragadva házon kívül is! a francba, dél - szóval leülsz egy második kávé mellé és megnézed a sorozatod új epizódját. Már a 4. évadot vetítik a The Affair-ből! És ekkor eszedbe jut, hogy nem ettél még. Van 2 kicsi és 2 nagyobb barack, ráharapsz!
Ágynemű, kamra, dolgozó, háló, ... mindenhol volt mit összekapkodni és megteríted az asztalt. Nemsokára jönnek a Fiúk. ... Van egy kis időd az első meccs alatt, majd zöld főzelék és natúrhús készül vacsira és másnap tízóraira --- a mindenit! este 8! Totál pihent vagy, már az új regényedbe is beleolvastál, azaz beleolvasol, mert kezdődik a második meccs. Csak még összekészíted a jógacuccod holnapra mielőtt könyvvel a kezedben lazíthatsz!  


Mert a reggeli kávéd után a  vonatállomásról már jógaórára vezetsz! Ez jár neked! De jó, hogy megtaláltad. Tankolás és rohanás haza tanítani, mert ma már nincs szabadnap! Szerencsére, folytathatod a tegnapi pihenésed :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése