2012. július 29., vasárnap

Mindenki osszehuzza

Most nem arrol akarok irni, hogy uresen allnak uzletek a Rakoczi uton. Vagy a Duna parton. A bevasarlo kozpontokban is second handek, azaz masodkezbol uzletek nyiltak. Nem csak ruhak, hanem haztartasi gepek, sot cipok is. Mind-mind masodkezbol. Bezarnak a magyar ruha nagykerek is, a keszitok is hazakoltoztek sajat hazukba, lakasukba, garazsukba.. Lassan megszokom, hogy barmerre is jarok Budapest belvarosaban majdminden harmadik bolt uresen tatja a szajat felem.


Ez a nyar kemeny volt. Kemenyen osszehuzott.  A tornaterem, ahova jartam, koedukalt lett. Azaz noi es ferfi. Nem tudnak ket termet fenntartani a berlok. A fodrasz, a szulei garazsaba koltozott. A szepsegszalon, bezart. Ha huseges vendeg vagy, eztan kulon latogathatod a pedikurt, a manikurt, a fodraszt es a kozmetikust. 


Megjelentek az outdoor edzesmodszerek, Mig a tornaterem koltozott, az oktatoknak, ha volt csaladi haza es udvara, hat otthon tartottak edzeseket. Mas korulmenyek kozott ugyanannyiert karcsusodhatsz,... Szauna helyett, bolha (kiskutyarol), pok vagy hangya.

Gaz van, ...amikor harman negyen osszefogva sem tudnak fenntartani egy kiskozertet. A sarki mindenes, hasznalt ruhakat arul - azota vevo nincs arrafele. Meg egy het es o is bezar...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése