2012. augusztus 6., hétfő

A legmelegebb...

Allitolag ma van 2012 legmelegebb napja. Nem tudom. Csak azt tudom, hogy tegnap a teniszpalyarol jovet, 41 fokot mert a homero. Valamiert, mindennap 11orakor kezdodnek a meccsek, parosokkal. Ezt kovetik az egyenik. Jo esetben, mert beutes is van delelott10tol-delutan4ig palyan vannak a lanyok! Pont akkor amikor arnyekban lenne az optimalis tartozkodni! Vegre lenyulta az 50 faktoros napkremem, mert eget a nap! A helyzet meleg!

Ennel mar csak a kovetkezo IGAZ tortenet melegebb.
Az asszony meseli, hogy megkerdezte az altatoorvost, ha mar naponta 3 szemmutetnel asszisztal a sajat szemet esetleg nem tudna megmuttetni. Az altatoorvos, 3 gyorsat pislog vagy hunyorit beszelgeteskor. A valasz, nem a szememmel van baj, formaban azonnal megerkezett. Apat kell megkerdezni, mi van vele (marmint a szemevel). Ugyanis, ha nem otost hoztam, leoldotta a nadragszijat es addig vert, mig bepisiltem. (1970es 1980as evek, gimnazium, 14-18 eves gyerekek).
Az apa valasza, mert akkor eppen o is jelen volt. LATOD< EMBER LETT BELOLED!

Sosem fogom magam tultenni az ilyen es ehhez hasonlo torteneteken. A nadragszijjal valo veresen. Nem lopott, nem csalt, nem hazudott, csak hozott egy negyest, esetleg nem ette meg a levest. Sosem fogom megerteni, hol voltak az ANYAK ilyenkor. Termeszetesen vagy a gyermek vagy az apa mogott. Neztek a torteneseket. Sosem fogom megerteni, a sajat kudarcainkert miert a tinedzserkoru gyerekeinket tesszuk felelosse, miert rajtuk verjuk le a sajat balszerencsenket.

A legmelegebb megis az a valasz volt, hogy talan a gyermek megerdemelte. Vallom, hogy ember vagyok. Latom is, ha tukorbe nezek, de neha az allatot hozzak elo belolem. A kerdes csak az, hogy  vajon meddig tudom altatni az oroszlant?! 
__________\
Megjottek a gyerekek edzesrol 44 fokot mutat a homero!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése