2012. augusztus 13., hétfő

Ugralok!

Ugralok orormomben, persze. Ujra nyert a teniszesem, hajra, hajra. Az urom az oromben, hogy meg ebben a 10 napban sem tudok mindenhol maradektalanul ott lenni. A potvizsga fix idopont, ha mar elvallaltam, ha mar nemetul...akkor igazan nem hagyhatok gyerekeket es szuloket cserben. Meg akkor sem, ha a sajat gyerekeimert megszakad kicsit a szivem. Majd befoltozom ezt a dobogo szerkentyut.

Ugraltam szombaton is! Tortent ugyanis, hogy a 24 kozos evunk unnepenek reggelen fotokonyvvel leptek meg a gyerkoceink. Akkor reggel is osztottuk magunkat. A fiuk focira a lanyok teniszre indultak. ES!!! minimum harom felkialtojel. Nyert a focicsapat! Termeszetesen a csk. kiskamasz is rugott golt (kopp, kopp, lekopogom, eddig minden meccsen rugott!). 
Amikor telefonaltak meg csak a bemelegites zajlott, 4 fiu atjott a lanyom mecsere es!!! o is nyert! Ugyhogy ujra szep ajandekot kaptunk!

Nomarmost, a buszke anyuka, azaz jomagam, megmutogattam a 24es konyvecskem! Haaaaaaaaat! Nem rontanam el ezt az orombejegyzesem azzal, hogy micsoda eletek vannak... Hogy meg egyetlen egy! csalad avagy elso hazassag volt a palyaszelen!     

Boldog vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése