2012. augusztus 21., kedd

CSAK

Szoval csak azert irok, mert az ekezetek nelkuli laptoptol is bucsuzom egy idore es visszaszokom a jo oreg asztali szamitogephez. Csak azert irok, mert raerek. A nagy "baratnozik" mar deltol, elokerultek az ovis es altalanos iskolas fenykepalbumok !!! Rohognek, szorakoznak. A szamitogepen  nem ugyanaz megnezni a kepeket. Elokerulnek a kerdeses fuzetek es az emlekkonyvek. Mulatnak egykori onmagukon a majdnem huszak.
A kicsi, moziban. Megertem, hogy az ingyen jegyet neki ajanlottak fel viszont nem ertem meg miert este 7 orakor kezdodo filmet valasztottak.
Szoval, csak azert verem a klaviaturat boszen, hogy eszrevetlenul atlapozhassam a kepeket. Az ugy tortent, hogy a harom napos unnepen, egy testvernap, egy csaladnap es egy baratnap  szuletett. Nem posztolhatok kepet roluk ezt onerzetesen kijelentettek valamikor..., de hol van az a nyar?

Szoval a fuben, a talpalatnyi fuben, madzagot kihuzva tenisz majd foci bajnoksag volt. Aztan uszas...majd satoremeles. Hahaha hajnali haromkor besetaltak a sajat agyukba, igy MI szulok is aludhattunk vegre!

Talaltam egy fotot, amirol a CSEND jut az eszembe, mellekelem, a hangulatom is most a CSENDE. CSAK!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése