2016. május 10., kedd

A Kezdet

Az, hogy egyszer belépett az életembe a jóga, talán a legjobb dolog, ami történhetett velem. Nagyszerűen nyújt, nincsenek fájdalmaim, nevel a testem megismerésére, de ötven körül szükség lesz a kardió mozgásra is.
Mert van kedvencem, biciklire pattanok. Hahaha, ... nem olyan pattanás ez, mert hogy is van ez ugye, a hegy tetejéről csak lefelé tudok menni, akármeddig is ereszkedem, három, öt, tíz vagy 20 kilométert, ide fel vissza kell tekernem. Tehát akkor hajrá, kezdhetjük! Tény, hogy minden kezdet nehéz!
...
Étkezés, itt is írtam róla, nagyon is egyszerűnek tartom a 4 nap alatt 3 kiló fogyást. Nehezebbnek tartom az elveszített kilók utáni alak megtartását. Szép idő van, kiskertemben virágok, ha egy percem akad, azonnal D vitaminnal töltődöm, azaz irány az udvar, szóval kevesebbet enni és többet mozogni. Sóhaj, jó nagy sóhaj! Csak ne találna ki mindig valami újat, finomat, a kedves férjem!
...
Ami nekem nagyon könnyű, az az, hogy elhagyom a kenyeret. Kávét már rég cukor nélkül iszom, kis lépésekkel kezdünk. Ami nekem bevált, hogy színes műanyag dobozokba, feltépem a salátacsíkokat. Összevágom a retket. Kockázom az uborkát. Lereszelem a sárgarépát. Ugyanezt teszem néhány gyümölccsel és akkor ha kinyitom a hűtőszekrényt, mert azért azt sűrűn nyitogatom, akkor van mihez nyúlnom! 


  
És igen, kell kényeztetnem is magam néhány egzotikus finomsággal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése