2018. június 8., péntek

Húzok egy margót

Mielőtt tovább haladnék az amerikai álomút bemutatásával, húznom kell egy margót!

Hétfő - fodrászat. Legalább 10 éve hozzá járok. Hetente. Hűséges típus vagyok. Ő meg még mindig 20 évvel fiatalabb nálam. Hajfestés. Megjegyzem, amikor kikeveri a festéket, hogy ha ilyen piros hajam lesz mérges leszek! Nemhogy piros, de ősz marad a hajam. Nem fog rajta a festék! Nos, hajszárítás után, újrafestés következik.

Kedd - gasztroenteorológia. Első találkozás alkalmával csak beutalókat adnak a kezedbe ... Így bejelentkeznék hasi ultrahangra. Figyelem, ingyenes időpont nincs, viszont ha fizetek, akkor már holnap megcsinálják. Áhhh, hogyne, persze, ...

Szerda - feltett szándékom, hogy megnézek néhány új tanárt, jógaórát, más irányzatot. Nos, a név az külföldi, ingyenes a bemutatkozás, ott is vagyok a matracommal. Első meglepetés, hogy mongol ugyan, aki 2005 óta él Magyarországon, mégis... és mégsem beszéli a nyelvünket. Azt, hogy úgy, úgy, na ezt tudja! Mint tudjuk a jóga oktatása mai napig nincs szabályozva Magyarországon, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem tudják besorolni, mint sport. Így és csakis így fordulhat elő, hogy tanításra végképp alkalmatlan személyek is lehetnek jógaoktatók. Pénz kérdése ez csupán! Az, hogy szörnyű erre az alkalomra egy jóindulatú kifejezés.
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése