2012. október 1., hétfő

Ősz

Szeptember utolsó napján, háromszor is sírni próbált az ég és mindig csak a pityergésig jutott. Így drótszamárra ülünk és elindulunk lefelé. Említettem már, hogy a hegy legtetején lakom? A Gellérttel  egy magasságban. Innen minden út lefelé vezet. Tehát elindulni könnyű. Visszajönni vagy visszatekerni, az ám a kihívás. Egyre több bringautat építenek, sajnos néha a forgalmas út mellett halad, de van. Az ócskapiacnak nem tudunk ellenállni, pihenésképpen megnézzük. És a kedvenc fagyizónkat is meglátogatjuk. Jó nagy drágulás van fagylalt téren. A Rákos patak mentén tekerünk, ott, ahol a bringaút már véget ér, de még van fű és van lócitrom borította ösvény, ott, ahol rajtunk kívül csak madár repül, ott, ahol lassan az autópálya kezdődik, na ott visszafordulunk. Sikerült 3 órát aktívan tekerni. Hajrá!
Szeretnék én erdő mellett, patak partján lakni,

  Háttér Őszi erdő házzal, híddal

de ez a tervem még megvalósításra vár. Addig csak ébren álmodom, hogy hol is sétálnék szívesen!
---------
És, ha már elkezdődött az október, jó lenne, heti 3 alkalommal hódolni a testedzésnek. Ugye milyen szépen írtam? Ezen hétfőnek a délutánján, már áttáncoltam egy Zumba órát. Csak, hogy jól induljon a hét!
---------
És nézem nézem ezt a feltett képet, ami anglomániám juttatja eszembe. Ez valami vidéki Anglia lehet. Meg kellene keresni személyesen. Hja, az ember menjen angolozni és ne álmodozzon túl sokat.
---------
Angolul tanulóknak egy szinkron mentes film, de kapcsolhatsz feliratot hozzá (ha muszáj). A hit és a közösség megtartó ereje, New York és Texas. És még nem tettem le másik nagy álmomról, egyszer még lovagolni fogok. Ezen passzióhoz, némi kis pénz kellene :)

Szerelmed nem hagy el:
http://www.youtube.com/watch?v=HsVwGCrk0tk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése