2013. január 13., vasárnap

Az elso pofonok

Hahaha! Gondolom, hogy kitalaltatok jetlagem van, aludni nem tudok, kipakoltam, mostam, Ferj bevasarolt es fozott, havat lapatolt, es akkor hajnali harom tajekan mindharman talalkoztunk a nappaliban.
---
Las Vegasban kicsit kesett a repulo. Mivel 50 percunk volt Dallasban az atszallasra majdnem aggodtunk. A pilota behozta szepen a kesest, igy idoben erkeztunk Dallasba. Hogy ez micsoda egy nagy repter! Termeszetesen az A terminalra erkezunk es a Drol repulunk tovabb. De a skytrain odarepitett a celhoz. Namarmost, ha megegyszer erre jarok, latnom kell napfenyben is a helyet, marmint ezt a Texas allamot. Annyira europai feelingem volt itt es annyi kellemes emberket lattam !!! Londonba megerkezven, kicsit hideg fogadott, majd BUDAPEST. 
Elindul a szalag a csomagokkal es mit latnak szemeink, jon a piros borond kerekei lifegnek a levegoben, a folia rajta a huzattol zizeg, majd kozelebbrol megnezven, szettorve a zar is rajta. Jegyzokonyv felvetel.
------
Kimegyunk a repterrol. HAVAZIK!!! Mindenki dudal, tulkol, siet ezen a par szaz meteren. Ideges. Beall nagypapa a mozgaskorlatozott helyre, mert eszreveszi a csaladjat. A ket biztonsagi szol neki, hogy nem jo helyen all. Valoszinu megijed, mert elkezd tolatni hatrafele. Csak a csalad, a ket boronddel telepakolt kocsival mar odaallt a csomagtartohoz. Dol a femkocsi, huppannak a borondok, uvoltenek a ferfiak, ugranak a nok. Kesz kabare, megerkeztunk idehaza.
Mi szerencsesen hazaerunk!
---------
Huuu, de kicsi minden!!! Az eloszoba falatnyi, toljuk tovabb a csomagokat a folyosora. Fiam bemegy a szobajaba, az is kicsi. Hat a mi 12 negyzetmeteres szobaink, az amerikai berelt lakas utan ...Ez a pici huto, suto, ... ezt meg szokni kell. Atulunk az autonkba, na ez aztan a pici es atmegyunk vacsora vendegnek. Magyar izek, husleves !!! Hazavezetek!
-------------
A mosogep, az pinduri. Mondom kint valoszinu ipari mosogep volt. Ferj felrohog, ... keri emlekezzek mar Kanadara, ott is mindenkinek hatalmas moso es szaritogepe volt, szerintem az mind ipari meret, ugye :) 
--------------------
Alszunk, delig !!!!! Majd, ... mig en befejezem a kipakolast,elpakolast, mosast  Ferj bevasarol. Hja kerem Amerikaval ellentetben, itt van ado az elelmiszereken, meghozza 27% !!! Es tankol. Nem 20 dollarra, hanem  20.000 forintra. Hja kerem, itt nincs ketszaz alatt a benzin litere, itt majdnem otszaz!
---------------------------
Nnnnna, akkor itt is van a delutan. Bontogassunk sarga csekkeket. A szamlakat ki kell fizetni!!! Mindjart itt van a ket auto ket kotelezo biztositasa. Aztan, gaz, villany, kuka, viz. Viz. Amerikaban, beleertve Eszak Amerikaban, Kanadat is INGYENES a viz!!! A csapviz. Hahaha!!! De mi nem ott elunk, ugye?
Akkor meg utalom a telefonokat, a tevet es az internetet.
-------------------------------
NEM SZABAD SZAMOLNI!!! Ma, azaz hazaerkezesunk elso napjan elkoltottuk egy modern, korszeru laptop arat. Utolso amerikai napunkon, amikor bementunk akcios fenykepezogepet vasarolni a BestBuyba es sacc per kabe 4, azaz negy ora mulva egy laptoppal a honunk alatt jottunk ki, ....  Kozben a Gyerekek kivonultak az autoba, ugysem veszunk semmit felkialtassal, szoval ...  
Ne szamolj, csak fizess!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése