2013. január 9., szerda

LA to SF

Los Angeles. Ez a varos tobb, mint erdekes. Amiota itt vagyunk Amcsihonban, elelmiszert a Walmart valamelyik uzleteben vasarolunk. Okostelefonnal kerestuk mindig a hozzank legkozelebb levot. Az angyalok varosaban megtortent, hogy olyan kornyekre tevedtunk, Walmart ugyben, hogy nem mertunk leparkolni, kiszallni az autobol. A kozelebbi es tavolabbi kornyeken mi voltunk csak feher emberek. Hja, ez is Amerika, kerem!

Az is itt tortent meg, hogy a faradtsagtol vagy mitol, athajtottunk Beverly Hills egyik keresztezodeseben a piroson !!! Valaki ott fenn vigyaz rank, mert nem tortent bajunk!

Minden reggel 8kor utrakelunk, este 9-10kor fekszunk. Es csak megyunk es csak megyunk! Felunk, hogy valamit nem latunk, valahova nem erunk oda, ...

Kovetkezo uticel San Francisco. Ahol lehet, az ocean mellett haladunk, akkor is, ha igy 8 oras az ut.



Malibu. Filmen, ujsagokban, sok szo esik rola. Hat kerem, itt az ocenpartra epitett hazakkal, ugy latom magukeva teszik az oceant is az ittlakok. Hosszu kilometerek utan van egy molo, amin kisetalhatsz az oceanhoz. 

Probalok hazakat fenykepezni!


Nem tudom kik a boldog tulajdonosok :)


Ahol, lemehetunk a partra, mert van parkolasi lehetoseg, kihasznaljuk a helyzetet!


Az utolso ket oraban, rankszakad az eg es esik az eso!!! Valaki felretolta a tablat, hogy utzar van, mi is kerulgetjuk a szikladarabokat. Masnap a hiradoban latjuk, hogy koomlas volt, lezartak az oceanparti utat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése