2013. július 23., kedd

Öngyilkosság



Nem, ma nem, ma sem, sohasem akartam irni róla. Ez valami olyan dolog, amit nem értek meg. Nem tudok megérteni. Persze, az ilyen szerelmi féltés vagy, ha elhagysz akkor ..., kirakat próbálkozásokkal fiatalkoromban találkoztam.
Aztán egy visszafordithatatlannal, két éve a lányom ballagásakor. Ő az osztálytárs édesapja volt. És most ... Legalább 15 évig szomszédom, volt. 15 évig szemben lakott velünk. De, sokkal több éve ismertük egymást. Van ez a tőzsdetanfolyam, majdnem félmillióért, sokan biztak a meggazdagodásban. Sokan, sok pénzt elbuktak. Elváltak. Gyerekeikkel is odalett a jó viszony. Majdnem földönfutóvá tették családjaikat. Kettőt, két tőzsdést ismertem. Mindkettőjüket ugyanaz a könyvelő szervezte be. Mindketten öngyilkosok lettek. Nem tudom, hogyan alszik ez a nő?, ..., nem tudom. Nem tudom hány családapa esett áldozatául. 
Szomoru vagyok ...Nagyon. 
És gondolkodom, hogy kell-e bátorság az öngyilkossághoz? 
A saját garázsomban, hogy biztosan megtaláljanak? vagy vonattal leutazom egy nagyvárosba, elsétálok a közeli erdőbe, semmi kötődésem nincs a helyhez, igy napok telnek el, mig  ...  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése