2012. március 19., hétfő

A tüskéimről....

Hétfő reggel vezetek a fiammal az iskolája felé, már 17 fok van. Plusz 17. Itt a tavasz. Átgondolom a napom, hogy még van időm bejönni és kicsit írni a tüskéimről, de ...3X elszáll!
Volt időm tesztelni az új bringa okosmérőt. Először a férjemmel tettünk meg egy 12 km-es kört, egy nap pihenés után a fiammal egy 15-öst. És, megerősítést nyert, hogy aki a bringázást komolyan veszi, az vegyen megfelelő öltözetet is hozzá. Esetemben egy bringanadrág igazán jó szolgálatot tenne.
Volt időm kiolvasni az utolsó Linda Kelseyt. Három jelent meg összesen-igazán írhatna egy negyedik könyvet is az írónő. Azon elmélkedek éppen, hogy mennyire levetkőzve gátlásait, képes megírni valaki önéletrajzi ihletésű
műveit. Hogy mennyi haragot szül az, ha mersz őszinte lenni. Mert ugye, nem mindenki úgy emlékszik vissza a megtörtént eseményekre, ahogy TE!
A jobboldali kéket olvastam utoljára. A nővérek titkos életét. Az élet nem egyszerű.  


Mutatnék pár elkezdett kötést. Meglepődöm azon, hogy világszerte hányan kézimunkáznak. És úgy, de úgy tudják fényképezni az alkotásaikat, hogy...van még mit tanulnom.
És írni akartam arról is, hogyan játszák le a meccseket a gyerekek helyett a szülők a pályaszélen vagy a gyerekek lelkében...amikoris az előttem lévő autón a következő morbid feliratot olvasom:
  "Csak siess! Szükség van a vesédre!"
Nem rontom el a hetem bringázni fogok piláteszre, a következő 12kmes köröm is megteszem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése